• Twitter
  • Instagram
  • Discord
  • Telegram

De 6 bästa SaaS verktygen för 2021

De 6 bästa SaaS verktygen för 2021

För SaaS-företag kan rätt verktyg ta resultat till nästa nivå. Från att öka varumärkes- och produktengagemang, skaffa leads bättre, vara mer produktiva, bygga starkare kundrelationer och analyser mätvärden djupare finns verktyg för allt. Det kan vara svårt att räkna ut vilka som är bäst.

Här är sex av de bästa verktygen som hjälper att driva SaaS framgång.

Trello

Verktyget för att hantera samarbete och projektledning, Trello, är en innovativ plattform som hjälper team att arbeta tillsammans med projekt. Verktyget organiserar projekt i ”Trello boards”, som är mycket visuella och hjälper alla i teamet att ge en överblick över vad som arbetas med. Du kommer också att kunna se vem i teamet som arbetar med en uppgift och vilken status uppgiften har. Det ser ut som en tavla full med klisterlappar, där varje lapp är en uppgift som tilldelats en medlem av teamet. Trello är marknadsledande och hjälper företag i alla storlekar att bibehålla och förbättra produktiviteten, särskilt i fjärrarbetsvärlden.

Slack

Slack har varit verktyget som tippats ersätta e-post och är det moderna sättet att kommunicera internt inom team. Det är mycket snabbare än att använda e-post, såväl som säkrare och mer organiserat. I grund och botten är Slack en kraftfull app för meddelanden på arbetsplatsen med massor av inställningar och funktioner som förbättrar engagemang, med syfte att göra arbetsplatskommunikation snabbt och enkelt. I Slack finns teamkanaler och enskilda kanaler så att du kan ha privata eller gruppchattar om arbete, fildelning och mer.

Zapier

Om du använder många applikationer och vill lägga till funktioner för automatisering för att hjälpa dem att arbeta tillsammans är Zapier verktyget för dig. Zapier tillhandahåller automatisering 'Zaps' för att ansluta dina appar och minska administration så att du kan fokusera på att utföra mer arbete istället. Oavsett om det handlar om att ansluta Slack, Mailchimp, Zoom eller Gmail, är Zapiers integrationslista ganska omfattande och ämnar att ersätta upprepande uppgifter genom att automatisera dem. Från att lägga till marknadsföringsleads till ett kalkylark eller skapa uppgifter i ett projekt i din kalender, hjälper Zapier massivt att effektivisera din arbete. Det bästa med det - det krävs ingen ytterligare kod.

HubSpot

HubSpot är en av de bästa plattformarna för CRM och automatisering av marknadsföring. Plattformen möjliggör skalbarhet, vilket är viktigt för SaaS företag och sammanför försäljning, marknadsföring och kundtjänst. Dessutom integreras HubSpot med många andra verktyg för att få ytterligare fördelar. HubSpot är mest känt för sin marknadsföringsplattform, som hjälper till att bättre förvärva och organisera leads, spåra deras köpresa och automatisera marknadsföringsaktiviteter.

And.CO

AND.CO hjälper företag att bygga, hantera och växa sin verksamhet. Verktygssatsen hjälper företag att minska timmar av administration och förvandlar tråkiga affärssysslor till snabba vinster. I grund och botten frigör det tid att spendera mer på att faktiskt växa verksamheten. Funktionerna inkluderar fakturering, Förslag, Tidsspårning, Betalningar och mer.

Databox

Om du vill gå ett steg längre med dina data och insikter är Databox verktyget för dig. Databox ansluter till alla dina andra plattformar och sammanför dem i mycket anpassningsbara och visuella plattformar, så att du kan hantera framgången för dina nyckeltal bättre. Från marknadsföringskampanjer till månatliga graden av kundförnyelse till kundchurn till webbplatsprestanda, har Databox massor av mallar redo att användas, eller så kan du skapa din egen instrumentpanel. Alla instrumentpaneler kan delas och du kan lägga till mål för att spåra framsteg.

Där har du det. Sex av de bästa verktygen för SaaS företag 2021. I själva verket är listan över verktyg i den digitala åldern ändlöst. Nyckeln är att hitta det verktyg som passar ditt företag bäst. Låt oss veta vilka verktyg du använder!

De 6 bästa SaaS verktygen för 2021
Tim Haldorsson
CEO of crypto and Web3 marketing agency Lunar Strategy, involved in the crypto scene since 2017. Provides forward-thinking Web3 marketing insight as a contributor to Cointelegraph, Rolling Stone, Daily Coin, NFT Plazas, and Finance Magnates.

Is your gamefi project Losing growth momentum? - Strategies for growth in the bear market

Läs mer