• Twitter
  • Instagram
  • Discord
  • Telegram

Sälj produkter direkt på Facebook

Sälj produkter direkt på Facebook

Facebook meddelade nyligen att de på allvar ger sig in i den växande affärsverksamheten online. Detta genom att lansera Shops, ett verktyg som VD Mark Zuckerberg beskrev är som gjord för småföretag. Många småföretag var tvungna att stänga dörrarna under pandemin och behöver nya och överkomliga sätt att lansera online.

Shops är en plattform där du kan visa och sälja produkter. Detta utan att behöva bygga en kostsam webbplats med bland annat utcheckning. ”Vårt mål är att göra shopping enkelt och ge alla, från ett litet företag till ett globalt varumärke, möjligheten att använda våra appar för att nå kunder,” sade CEO Mark Zuckerberg när han tillkännagav den nya produkten.

Facebook har redan Marketplace, som lanserades 2016. Detta är dock en plattform riktad mot individer, medan den nya plattformen Shops riktar sig mot företag.

Shops är gratis att använda för företag. Facebook räknar med att det här verktyget kommer att öka försäljningen av annonser. Facebook rullar samtidigt ut ett verktyg som kommer att ansluta ett lojalitetsprogram med en shoppingfunktion. Det här verktyget visar produkttaggar under videor medan de spelas. På så sätt kommer konsumenten kunna köpa varan direkt när den ser och tittar på annonsvideon.

Vill du veta mer eller få hjälp att starta upp? Mejla mig på christina@lunarstrategy.com

Sälj produkter direkt på Facebook
Christina Wilson
A late bloomer in the Crypto industry. With a passion for Macroeconomics and trading. Loves to find new gems, loves to learn and develop things.

Is your gamefi project Losing growth momentum? - Strategies for growth in the bear market

Läs mer