• Twitter
  • Instagram
  • Discord
  • Telegram

Quora Backlinks – Hur Bra är Dem?

Quora Backlinks – Hur Bra är Dem?

Frågan på allas läppar är ... var och hur får jag dofollow länk med auktoritet? Vad sägs om Quora? Låt oss ta en titt på vad Quora kan göra för din webbplats. Quora backlinks kan vara oerhört användbara, men kanske inte på det sätt som du trodde att de skulle vara.

Vad de inte kan göra är förmodligen det du vill att de skulle göra. Förbättra dina SEO-statistik, med högre domän auktoritet, Trust Flow, ranka högre i Google. Eftersom Quora backlinks är nofollow hjälper de inte med detta. En nofollow länk hjälper inte dig med SERP-rankningen. Tänk dock på en sak, en webbplats behöver också nofollow länkar, och särskilt från en webbplats som Quora. Google analyserar alla backlinks individuellt och det bör finnas en naturlig balans mellan dofollow och nofollow backlinks.

Vad kan Quora Backlinks göra för dig?

Vad Quora definitivt kan göra för dig är att skapa medvetenhet! Tänk på det, det är en webbplats med över 200 miljoner unika användare som letar efter svar. När du besvarar de rätta frågorna med ett rätt och bra svar kan du bli uppmärksammad och sedd av många tusentals människor. Om du inkluderar länkar i dina svar kan de ses tusentals gånger varje månad. Med värdefull information på din webbplats relaterad till det ämne som du svarar på är det troligt att folk kommer att besöka din webbplats. Detta är en hänvisningstrafik som kan förvandlas till omvandlingar.

Tänk på följande med Quora

Folk kommer till Quora för att få svar, korrekta svar med mycket information. Så din åsikt borde vara att du är på Quora för att skapa medvetenhet och ge svar, inte få backlinks ...

Var beredd på att det tar tid att hitta rätt frågor. Sök och du hittar men det går inte snabbt och du måste vara tålamod.

  • Håll dig fast vid ämnena i din nisch
  • Ge användbara, äkta svar som hjälper den som ställer frågan
  • Ta med en bild, det är alltid mer tilltalande
  • Placera en backlink till din webbplats endast om innehållet är relaterat till frågan
  • Se till att ankartexten på länken beskriver innehållet

Kom ihåg varför ett forum som Quora finns. Skicka inte irrelevant information på en fråga bara för att få backlinks.. Var verkligen hjälpsam, spendera tid på att besvara frågorna med avsikt att hjälpa den som ställer. Om du fortsätter att posta irrelevant information kommer ditt inlägg att flaggas och ditt konto kan stängas av. Du kan läsa om Quora användarvillkor för mer information.

Backlinks från Quora kan kräva att du lägger ner lite tid och ansträngning, som vi ser av många exempel är det definitivt värt det även om det är nofollow länkar!

Har du inte tid att lägga ner på det här? Oroa dig inte för att vi gör det åt dig! För mer information mejla christina@lunarstrategy.com.

Quora Backlinks – Hur Bra är Dem?
Christina Wilson
A late bloomer in the Crypto industry. With a passion for Macroeconomics and trading. Loves to find new gems, loves to learn and develop things.

Is your gamefi project Losing growth momentum? - Strategies for growth in the bear market

Läs mer