• Twitter
  • Instagram
  • Discord
  • Telegram

Småföretagare & Marknadsföring

Småföretagare & Marknadsföring

Har du någonsin varit orolig över att inte få in nya kunder? Detta samtidigt som du är rädd att om du anlitar en marknadsföringsbyrå kommer det att kosta skjortan?

Att vara företagare är inte alltid guld och gröna skogar. Olikt vad många kanske kan tro. Trots att sägs att man behöver vara en viss människotyp för att bli företagare. Att företagare behöver ha mera mod än andra. Trots detta kan det vara lätt att känna sig ensam ibland.  Det finns ju liksom inget skyddsnät och i tider av förändring är det lätt att man känner oro över framtiden. Det är då extra viktigt att man näven på sikt har metoder för att säkra att kund tillförseln.

Lunars Frilansare

Vi som jobbar på Lunar Strategy är frilansare. Vårt jobb är att hjälpa företag med inte bara annonsering på nätet utan hela digitala marknadsföringen. Vi som jobbar här har specialiserat oss på olika industrier. Detta för att kunna fokusera och ha en gedigen kunskap om området. På så sätt kan vi också vara mera effektiva i marknadsföringen. Att arbeta med frilansare istället för en dyr marknadsföringsbyrå kan därför ofta vara en bra början. Inte bara för att göra stora besparingar, men också få ett bättre resultat. En större byrå jonglerar ofta med många andra klienter, från olika industrier, på samma gång. Vilket ofta innebär att tid och noggrannhet ofta får lida.Vi satsar på småskalighet och kvalitet för det är ni värda.

Hur vi jobbar med marknadsföring

Vi önskar väl alla att vi kunde svinga med det magiska trollspöet. Ett sving och så skulle vi ligga på första plats på första sidan i alla sökningar. Tyvärr kräver det för det mesta mera jobb :) Bilden nedan beskriver i alla fall bra va man kan förvänta sig av olika insatser. Och tvärtom när man kan förvänta sig resultat från olika insatser inom digital marknadsföring.

Hur vi jobbar med marknadsföring

Strategiskt upplägg, kontinuitet och tålamod är det som vinner i längden! Att jobba med olika kanaler samtidigt ger mest i längden.

Vi jobbar med alla de kanaler du ser på bilden. Annonser och kampanjer för betald annonsering. Vi SEO optimerar din webbsida, jobbar med backlinks så att din webbsida rankar högre. Att skriva blogg artiklar och inlägg på sociala medier för ditt företag hör också till. Vi skaffar flera följare för dig på sociala medier. Ser till att innehåll både på webbsidan och på dina sociala medier är givande optimerat mot sökmotorerna.

Boka en Konsultation

Hur vet du då om du vill jobba med oss och om det är värt det? Låt oss ta 30 minuter och gå igenom dina mål. Låt oss kolla hur vi kan optimera din annonsering och säkra din kundstock även på lång sikt. Boka nu på https://lunarstrategy.setmore.com/. Konsultationen är givetvis helt gratis!

Småföretagare & Marknadsföring
Christina Wilson
A late bloomer in the Crypto industry. With a passion for Macroeconomics and trading. Loves to find new gems, loves to learn and develop things.

Is your gamefi project Losing growth momentum? - Strategies for growth in the bear market

Läs mer